Eddikesyre, ethylacetat, citronsyre og andre markedsforhold.

Iseddikesyre

Markedets efterspørgsel efter iseddike i Nordkina fortsatte med at være flad, priserne på nogle kilder blev sænket, og fokus på markedsforhandlingerne blev flyttet ned, så industrien forblev på sidelinjen.

Ethylacetat

I sidste uge faldt markedsprisen på ethylacetat samlet set.Ser man på denne uge, forventes prisen på ethanol fortsat at stige, men eddikesyremarkedet forventes at være svagt, og den overordnede vejledning af omkostningssiden er begrænset.På grund af omkostningspres er hovedfabrikkerne ikke villige til at sænke priserne og fremme salget, og priserne forventes at være stabile, men ikke at svinge.

Butylacetat

I sidste uge svingede butylacetatmarkedet inden for et snævert interval.Ser man på denne uge, vil n-butanol sandsynligvis falde støt, prisen på eddikesyre er hovedsageligt i konsolidering, omkostningssiden er ikke understøttet og svækket, og downstream-efterspørgslen klarer sig også dårligt.Det forventes, at prisen på butylacetat vil falde inden for et snævert interval.

Citronsyre (citronsyremonohydrat, vandfri citronsyre, natriumcitrat)

I sidste uge var prisen på citronsyre svag og stabil, og opstrømsproduktionsvirksomhederne begyndte at operere på et lavt niveau, og varelageret akkumulerede.I betragtning af, at de fleste udenrigskunder afgiver ordre inden jul, forventes det, at citronsyreindustrien kan få et vist løft.Med hensyn til råvarer til produktionen er begejstringen i græsrodssalgscentre for korn i Nordkina steget, og transport og logistik er gradvist kommet sig.Det forventes, at majspriserne kan svinge på høje niveauer i denne uge.Prisen på majs faldt lidt fra høje niveauer, produktionsomkostningerne for citronsyre faldt, og produktionsvirksomhedernes tab kan gradvist lette.Udbuds- og efterspørgselssituationen og produktionsomkostningerne taget i betragtning, forventes det, at markedsprisen på citronsyre vil fortsætte med at konsolidere sig svagt i denne uge.

Citronsyreproducenterne fra Jiangsu Guoxin Association og Weifang Enxuan Industrial er i normal produktion, med relativt rigeligt udbud og stærk entusiasme for forsendelser.

Producenten af ​​Shandong Linyi Qixing Lemon Technology Co., Ltd. er i normal produktion, og lagerbeholdningen er akkumuleret lidt.

Prisen på citron-biokemisk citronsyre er stabil i denne uge, og producenterne opererer normalt med en stabil mentalitet.

 


Posttid: Dec-05-2022